Galeria de Ciutadans Il·lustres
Disseny editorial   (Client: Centre de Lectura de Valls)
Des del Centre de Lectura de Valls se'm proposa fer el disseny gràfic de la primera publicació que editen al llarg dels 150 anys d'història com a entitat. Aquesta publicació ha de ser un recull d'aquelles ponències que al llarg d'aquests últims mesos s'han fet en homenatge dels nostres Ciutadans Il·lustres.

La publicació, titulada «Galeria de Ciutadans Il·lustres. De Valls al món», es presenta com una recopilació de fitxes en format díptic. Al frontal esquerre hi trobem la il·lustració del ciutadà, mentre que a la part dreta hi tenim el nom d'aquest i l'indicatiu numèric que ens funciona en tot moment com a navegador. A l'interior, cada una de les fitxes conté un resum de la ponència i informació de l'autor o autors que ha dut a terme el col·loqui.

Finalment, el conjunt de fitxes es presenta agrupat dins una carpeta sota una imatge molt representativa: el marc coronat per l’escut de la ciutat de Valls. Un element icònic, ja que són els que s’utilitzen per col·locar els retrats d'aquelles vallenques i vallencs que des de 1891 es van sumant a la galeria de Ciutadans Il·lustres de l’Ajuntament.

En certa manera, amb la nostra carpeta fem el mateix. El nostre marc agrupa i posa en valor aquells ciutadans que han destacat i destacaran en la història de la nostra ciutat.Il·lustracions: Núria Esteve

#Disseny #Editorial #Valls︎︎︎Anterior | Següent︎︎︎